TÜM HABERLER
İzmir Ekonomi Üniversitesi bir marka daha yarattı
İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarım Bölümü mezunları bir marka daha yaratarak Türkiye’ye kazandırdı. Merve Eron ve Gizem Alanköy tarafından açılan “Eron Alanköy” adlı butikten sonra aynı bölüm mezunu genç tasarımcı Seyyal Yazan da, kişiye özel tasarımlar hazırladığı “Special For You” adlı mağazasını Alsancak’ta açtı. Iş hayatına renk getiren tasarımları ve günlük yaşamda fark yaratan modelleri ile kendini özel hissetmek isteyenlerin markası olmayı hedefleyen Seyyal Yazan, 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu İzmirlilerle buluşturdu.
Öğrencilere ikinci dil fırsatı
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yeni öğrenciler kayıt heyecanı yaşarken, zorunlu olan ikinci yabancı dil seçimini yapabilmeleri için Yabancı Diller Yüksekokulu her dil için ayrı stant kurdu. 9 farklı yabancı dil seçeneği ile öğrencilere yol gösteren öğretim elamanları, kurdukları stantlarda ülkeleri ve dilleri tanıtıcı bilgilerle ikinci dil seçeneklerini tanıtıyor.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Devler Liginde
İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM), Avrupa Üniversiteleri Sürekli Eğitim Birliği’ne (EUCEN) kabul edilerek çok büyük bir başarıya imza attı. Açtığı eğitim programları ve faaliyetleri incelenen EKOSEM, en son toplanan EUCEN Genel Kurulunda üyeliğe kabul edildi.