TÜM HABERLER
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ’NDE İTALYAN MENÜSÜ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü ile EKOSEM (İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından düzenlenen sertifika programı, kapılarını İtalyan Mutfağı’nın dünyaca ünlü lezzetlerine açtı.
İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI ÖĞRENCİLERİ ANTAKYA-SURİYE TEKNİK GEZİSİNDE
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden 30’u, IAED 401 Restorasyon ve Koruma Çalışmalarına Giriş dersi kapsamında 28 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde 6 öğretim üyesiyle birlikte Antakya ve Suriye’ye düzenlenen teknik geziye katılmışlardır.
GELECEĞİN LOJİSTİK YÖNETİCİLERİ’NİN TEKNİK GEZİLERİ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü ve Lojistik Kulubü’nün her dönem düzenlediği geleneksel teknik geziler çerçevesinde bu kez öğrenciler, Ford Otosan A.Ş., Hyundai Assan, Anadolu Cam Sanayi, Unilever, Sanovel, Ekol Lojistik ve THY Hava Kargo tesislerini ziyaret ettiler.
SÜREYYA SERDENGEÇTİ KÜRESEL KRİZ VE TÜRKİYE’Yİ ANLATTI
İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Ve Finansman Bölümü’nün organize ettiği ‘’Global Finansal Kriz ve Türkiye’ye Etkileri’’ konulu konferansta konuşan Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti, küresel krizin geldiği noktanın halen belirgin olmadığını, bu nedenle hükümetin krizi iyi analiz ederek, kamu maliyesi tedbirlerini iyi düşünmesi gerektiğini söyledi.
45. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
45. Kütüphane Haftası, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta nedeniyle İEÜ Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘’Bilginin Yazgısı’’ konulu seminerde, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Küçük konuşmacı olarak yer aldı.
EKREM DEMİRTAŞ’A ‘’ULUSLARARASI EKONOMİ VE BAŞARI ÖDÜLÜ’’
Afrika Diplomatik Akademisi, ekonomi ve eğitim alanındaki çalışmaları ile Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkılarından dolayı İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn: Ekrem Demirtaş’a, ‘’Uluslararası Ekonomi ve Başarı Ödülü’’ verdi.
İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ’NÜN KONUĞU JON ASHMANN OLDU
İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’nün CD451 Applied Workshop dersi kapsamında düzenlediği seminer ve atölye çalışmalarının üçüncü konuğu Northern Illionis Üniversitesi profesörü Jon Ashmann oldu.