İçeriğe atla

Gerçeklik algısını kaybedene kadar izlemelik dizi/filmlerrr 🙂

Genel Sohbet

Önerilen Başlıklar

• IZTECH CyberHive

Genel Sohbet
    1
    2
    1 Oy
    1 İleti
    17 Bakış
    Ecme ZerE
    🚀 IZTECH CyberSec Society olarak gururla sunarız: Dev CyberHive Etkinliği geliyor! 🍯 CyberHive, yalnızca dinlemekle kalmayacağınız; aynı zamanda konuşmacılarla birebir tanışıp networking imkânı bulacağınız, kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor. 5 Mayıs'ta İYTE Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu dev zirvede Siber güvenlik dünyasının önde gelen isimleri bir araya geliyor ; ilham verici konuşmalar, güncel teknolojiler, yazılım ve siber güvenlik alanındaki en sıcak konular sizi bekliyor! OT güvenliğinden yapay zekaya, mobil uygulamalardan bulut sistemlerine kadar birçok konuda ilham verici konuşmalar sizleri bekliyor! Detaylar ve kayıt formu için: https://forms.gle/URfi7i5fY8FLFyrj6 Bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için kayıt olmayı unutmayın—kovandaki yerinizi şimdiden ayırtın! 🐝 [image: 1745613238542-5bff91d9-38e5-4609-9ac5-69cca32f2450.jpeg] [image: 1745613238606-7b9579ed-78aa-4c20-ab8a-3ecd1de78d5a.jpeg]
  • EEE 232

Genel Sohbet
    1
    1 Oy
    1 İleti
    41 Bakış
    M
    EEE 232 hakkında tavsiye var mı. Ders çok zor
  • Genetik ve biyomühendislik okuyan kişiler ulaşabilir mi?

Genel Sohbet
    1
    0 Oy
    1 İleti
    28 Bakış
    merveM
    Dgs ile genetik ve biyomühendislik düşünüyorum okuyanlar fikirlerini deneyimlerini yazabilir mi veya bana ulaşabilir mi
  • Kütüphanede ders çalışırken dinlenecek şarkılar...

Genel Sohbet
    15
    2 Oy
    15 İleti
    236 Bakış
    DemreD
    Arkadaşlar, kütüphane sessizliğin korunması gereken bir ortam. Şarkı dinlemek istemenizi anlıyorum ama başka insanlar rahatsız olabilir. Saygılar...
  • Vize haftası izlenecek dizi/film önerisi?

Genel Sohbet
    18
    1 Oy
    18 İleti
    316 Bakış
    merveM
    [image: rust-cohle-rust.gif]