İçeriğe atla

Okula yürüme mesafesi 2+1 evime kız ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma

Önerilen Başlıklar

• Okula 15dk yürüme mesafesinde 1+1 evimi devrediyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    1 Oy
    1 İleti
    4 Bakış
    Mustafa DemirelM
    Ata Cad. ve Sakarya Caddesine 5dk yürüme mesafesinde olan, Sevgi yoluna yakın 1+1, 45 m2 evimden çıkacağım. 2+1 Bir yere bir arkadaşımla çıkma planım var. Yatak odası çift kişilik yatağa sahip. Lavabosu da geniş. Amerikan Mutfak bir daire. Ben kaldığım süreçte eve tablolar alıp, LED döşeyip, duvar kağıdı vs yapmıştım. Çok hoş ve chill bir ortamı var genel olarak. Komşular ve mahalleli de çok iyi. Özellikle karşı binadaki komşum sürekli yemek ve tatlı yollarken, yan komşum da ben yokken kargolarımı alıyor ve elinden geldiğince yardımcı oluyordu. Ben 15K'ya kalıyordum, yeni ev sahibi 18K'ya devam edebileceğimi söylemişti. İlanı 22'den açmışlar ama yine yeni kiracı için arkadaşım diyip 18'e düşmesi için ikna edebilirim ev sahibini. Evin görselleri ve daha detaylı bilgi için yazabilirsiniz. Eğer buradaki mesajınızı görmezsem insta hesabım: @mustdmrll Çok teşekkürler.
  • kadın ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    0 Oy
    1 İleti
    93 Bakış
    E
    balçovada eve çıkmak isteyen kız arkadaşlarım olursa okula yakın taraflarda uygun bir ev+ev arkadaşı arıyorum
  • Erkek ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    2
    0 Oy
    2 İleti
    73 Bakış
    martiscooterM
    @Bulut dmden yazdım
  • Kadin ev arkadasi ariyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    1 Oy
    1 İleti
    91 Bakış
    I
    2+1 evime kadin ev arkadasi ariyorum ata cd ustu namik kemal olarak geciyor esyali kisi basi 13 bin kira girerken 10000 depozito okula 10 dakika yeni bina odada cift kisilik yatak dolap mevcut
  • Erkek ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    3 Oy
    1 İleti
    83 Bakış
    R
    evim ata caddesinde okula ve metroya yürüme mesefasinde, 3+1 eşyalı (kendi odanızda yeterince eşya yok sadece) kira 8000 tl.