Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Tavsiyeleriniz !! Hep beraber IEU Forum'u geliştiriyoruz.
-
Evet arkadaşlar yeni bir dönem başlamak üzere ve sizlerle tekrardan bir araya gelmek için sabırsızlanan bir ekip var. Bu postu önümüzdeki dönem forumda görmek istediğiniz veya geliştirilebilir dediğiniz ve tabiki önerileriniz için atıyoruz. Sizlerden alacağımız geri dönüşler bizim için çok önemli sizde Forum'da bir katkınız olsun istemez misiniz ? o zaman haydi bu gönderinin cevaplarında buluşalım !!!
-
premiumlar için daha çok ayrıcalık istiyoruz
-
premiumlar için daha çok ayrıcalık istiyoruz
@burakofficial geliyo geliyo
-
Ara yüz daha güzel ve iç açıcı yapılabilir
👉👈 -
-
@kadir bence baya iyi olurdu ya ınstagram bağımlısıyım zaten muhtemelen bana çok hitap ederdi
Ya bir de ek olarak sanırım yazı font ve büyüklüklerinden mi emin değilim bir şey tuhaf geliyor, aslında bu genel olarak sosyal medyada kullanılan yazı fontları kalınlıkları büyüklüklerine bakarak duzenleyebilirsiniz
Onu dışı da bazı şeyler biraz karışık geliyor bana, keşke nasıl açıklayacağımı bilsem basitlestirme önerisi yapabirdim zmxkdmckdksj
-
-
@kadir bir de lütfen beğeni butonunu saga koyun YA istemsizce eksi oy atıp duruyorum SKXKNCKSKSJSA
-
-
Bu ileti silindi!
-
Engellediğimiz kişiler paylaştığımız gönderiye yorum yapamasa cok tatlı olurdu aslında, yüzsüz gibi yorum yapabilmesi biraz can sıkıcı 😅 umarım bunla ilgili bir güncelleme gelir🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş