Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Millet taptaze bir soruyla geldim cevaplayın !
-
Evet millet umarım sınavlarınız güzel geçiyorlardır. Şimdi sizlere çok taze bir soruyla geldim ve umarım herkes cevaplar sorumuzu. Şu an forum tarafındaki sosyallik kısmını arttırmak istiyoruz. Bu kapsamda sizlere fikir danışıyoruz. Forum'da sosyal anlamda neler görmek isterdiniz ve neler gelirse sizce forum kısmının sosyalliği artar ve ders çalışmalık bir alan olmaktan çıkar. Fikirlerinizi bekliyoruz hepinize iyi sınavlar dileriz !!!! 🔥
-
Hikayem özelliği zmcknxjcjss
-
VIDEO PAYLASABILMEK
-
Ayrıca bazen buga giriyor, mesela kimler görmüş diye bakıyorum, sonra geri tuşuna basıyorum, ekran karartilmis kalıyor ve hiçbir şeye tıklayamiyorum. Kapatıp açmam ya da sayfayı yenilemem gerekiyor
-
-
-
leaderboard olan ufak minigameler eklenebilir. @kadir
-
Daha çok LLM API output token 🔥🔥🔥
Mesela pdf özetlerken yarıda kesilmese çok faydalı olabilir.
Onun dışında custom theme eklemek/seçebilmek güzel olurdu. -
Daha çok LLM API output token 🔥🔥🔥
Mesela pdf özetlerken yarıda kesilmese çok faydalı olabilir.
Onun dışında custom theme eklemek/seçebilmek güzel olurdu. -
herhangi bi bilgi yarismasi gibi bir baslik acip karekodunu okulda asabilirsiniz soruyla birlikte, bilenler karekodu okutup cevap girebilir. dogru cevaplara da puan vb seyler gelebilir? yazilim kismi nasil olur bilmiyorum ama orasi size kalmis 😁😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol GirişÖnerilen Başlıklar
-
Doğum günü yaklaşan arkadaşım için bunu (daha profesyonel bir şekilde çizerek tabi) siyah/lacivert kumaşa işleyip yastık kılıfı yapcam. Tek sıkıntı ne çizdiğim hakkında hiçbir fikrim yok <(^u^)>
Genel Sohbet
1
-
Programcı elektrikçi mekanikten anlayan 3d printerden anlayan ve harika bir aşçı olan erkek🟢 💚 🌳 🍏 🟩
Genel Sohbet
3
-
-
-