İçeriğe atla

Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!

%25 İndirim Kodu: FRM25
Yükleniyor...
Dersi İzle
GÖRÜNTÜLEYENLER
+36
Premium Özellik
Bu konuyu kimlerin görüntülediğini görmek için Premium üyelik gerekir.
Premium'a Geç

Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!

A B C D Çıkmış Sorular Formül Kağıtları Konu Anlatımı Sınav İpuçları Örnek Sınav
Dersi İzle
Red Bull Basement
SPONSORLU ETKİNLİK

Fikrini Gerçeğe Dönüştür

Projeni dünyaya göstermek için sahne hazır. Red Bull Basement başvuruları açık.

Başvurunu Yap

🎉 Foruma Yeni Özellik Geldi!

Sizin için PDF toollarını getirdik!

Yaz Okulu

Genel Sohbet
5 5 60
  • Merhaba, ismim Arda. Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim. Bu sene mezun senemdeyim fakat hidrolik dersinden kaldığım için mezun olamıyorum. Yaz okulu ve bizim okulun kabul ettiği kurum dışı ders listesini araştırırken okulunuzda açılan CIVE305 Hydromechanical (Hidromekanik) dersinin kabul edildiğini gördüm. İnternette araştırıken foruma rastladım. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden hiç tanıdığım olmadığı için bu şekilde iletişime geçmek istedim. Yaz okulu açılacak dersler ne zaman belli oluyor ? Talep dilekçesi vs topluyorlar mı ? Bir de geçen sene açılmış sanırım ders, haftanın hangi günleriydi öğrenebilme şansım var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba, ismim Arda. Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim. Bu sene mezun senemdeyim fakat hidrolik dersinden kaldığım için mezun olamıyorum. Yaz okulu ve bizim okulun kabul ettiği kurum dışı ders listesini araştırırken okulunuzda açılan CIVE305 Hydromechanical (Hidromekanik) dersinin kabul edildiğini gördüm. İnternette araştırıken foruma rastladım. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden hiç tanıdığım olmadığı için bu şekilde iletişime geçmek istedim. Yaz okulu açılacak dersler ne zaman belli oluyor ? Talep dilekçesi vs topluyorlar mı ? Bir de geçen sene açılmış sanırım ders, haftanın hangi günleriydi öğrenebilme şansım var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

@ardademirell forumda bulunan timetable üzerinden ilgili senenin ve dönemin ders programlarına erişebilirsin. açılacak dersler öğrencilerin talebine göre belli oluyor. bazı dersler mesela normalde yaz okulunda hiç açılmazken mezuniyet koşulunu sadece bir ders ile karşılayabilecek öğrenciler için istisna olarak spesifik dersleri açabiliyorlar pek belli değil aslında hangi derslerin açılacağı DİYE BİLİYORUM. diğer soruların için bence öğrenci işlerine ulaşman en iyisi olabilir.

• @ardademirell forumda bulunan timetable üzerinden ilgili senenin ve dönemin ders programlarına erişebilirsin. açılacak dersler öğrencilerin talebine göre belli oluyor. bazı dersler mesela normalde yaz okulunda hiç açılmazken mezuniyet koşulunu sadece bir ders ile karşılayabilecek öğrenciler için istisna olarak spesifik dersleri açabiliyorlar pek belli değil aslında hangi derslerin açılacağı DİYE BİLİYORUM. diğer soruların için bence öğrenci işlerine ulaşman en iyisi olabilir.

@ardademirell https://forum.ieu.app/timetable yukarıdan 2024 2025 yazı seçip alacağın ders açılmış mı diye kontrol edebilirsin geçen sene yazın. Ben baktım CIVE305 acılmış. Ne zaman açılacağı maalesef çok geç belli oluyor veya açılacak mı. Maalesef haftanın hangi günleri belli olduğuna şu an ulaşılamıyor

• 2023-2024 yaz okunda da açılmış. O dönemin gün ve saatlerine ieu.app üzerinden bakabilirsin.

• Kayıt ve Öğretimle ilgili sorularınız için

Öğrenci İşleri Müdürlüğü

+90 (232) 4888178

+90 (232) 4888247

+90 (232) 4888179

+90 (232) 4888170

+90 (232) 4888177

+90 (232) 4888160

+90 (232) 4888313

+90 (232) 4888158

+90 (232) 4888368

+90 (232) 4888336

+90 (232) 4888157

+90 (232) 4888365

+90 (232) 4888149

+90 (232) 4888150

e-posta: student@ieu.edu.tr

İstersen Öğrenci işlerini ara ya da mail at, haftasonuna giriyoruz diye pazartesiye kaldı tabi

Önerilen Başlıklar

7

8.6k

Kullanıcı

1.8k

Konu

3.6k