İçeriğe atla

Forum'da sadece görüntüleme yapabilmemiz.

Genel Sohbet
6 3 102
  • Forum çok güzel, evet içerik bakımından günden güne daha da zenginleşiyor fakat site içerisinde bulunan doküman işaretleme özellikleri faydalı değil kendi cihazıma indirip rahatlıkla aşina olduğum ortamda çalışma yapmak istemem bence çok doğal sitedeki ders notlarını veya vize/final sorularını alabilmek için konsolda ufak bir kod kullanmam gerekti sorunu şimdilik çözsem de bu herkesin uğraşabileceği bir yöntem değil ben de tek tek ekran görüntüsü almaya üşendiğim için yaptım umarım yakın zamanda dosyaları indirmemiz için bir özellik getirirsiniz teşekkürler.

• Forum çok güzel, evet içerik bakımından günden güne daha da zenginleşiyor fakat site içerisinde bulunan doküman işaretleme özellikleri faydalı değil kendi cihazıma indirip rahatlıkla aşina olduğum ortamda çalışma yapmak istemem bence çok doğal sitedeki ders notlarını veya vize/final sorularını alabilmek için konsolda ufak bir kod kullanmam gerekti sorunu şimdilik çözsem de bu herkesin uğraşabileceği bir yöntem değil ben de tek tek ekran görüntüsü almaya üşendiğim için yaptım umarım yakın zamanda dosyaları indirmemiz için bir özellik getirirsiniz teşekkürler.

@klaener
    Doküman araçlarını geliştirmek (upgrade etmek) için aktif olarak çalışıyoruz.
    Kullanıcı açısından indirilebilir olması elbette çok daha rahat olur; ancak bu durum şu aşamada forum açısından riskler barındırıyor.

Pdflerin indirilebilir olması açısından bazı açıkların farkındayız ve daha iyi bir sistem sunabilmek adına bu eksikleri gidermek üzere çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede bu sorunları çözüp, bir sonraki döneme çok daha güçlü bir altyapıyla devam edeceğimizden şüpheniz olmasın.

İndirme özelliğini açtığımız anda dokümanların kontrolsüz şekilde her yerde dolaşabileceğinin de bilincindeyiz. Bu nedenle şu an için bu kararı temkinli bir şekilde erteliyoruz.

• @klaener
    Doküman araçlarını geliştirmek (upgrade etmek) için aktif olarak çalışıyoruz.
    Kullanıcı açısından indirilebilir olması elbette çok daha rahat olur; ancak bu durum şu aşamada forum açısından riskler barındırıyor.

Pdflerin indirilebilir olması açısından bazı açıkların farkındayız ve daha iyi bir sistem sunabilmek adına bu eksikleri gidermek üzere çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede bu sorunları çözüp, bir sonraki döneme çok daha güçlü bir altyapıyla devam edeceğimizden şüpheniz olmasın.

İndirme özelliğini açtığımız anda dokümanların kontrolsüz şekilde her yerde dolaşabileceğinin de bilincindeyiz. Bu nedenle şu an için bu kararı temkinli bir şekilde erteliyoruz.

@kadir Evet ben biraz dar bir açıdan düşünmüş oldum açıkçası ama en azından bilgilendirmek ve konuda bir gelişme var mı haberdar olmak istedim. Nazik ve ilgili cevabınız için teşekkürler. Dosya formatı sınırı ile virüs veya kötü amaçlı yazılımlara sınırlama getirebiliyor olsak da bunlar tek başına yetmiyor. PDF dosyaları bile virüs dağıtabiliyor sonuçta. Bunlar karmaşık olaylar fakat her yönden düşünmek gerekli. Özellikle böyle bir forum yönetiyorken bu konuları da düşünüp buna göre aksiyon aldığınız için teşekkürler. İyi günler.

• @klaener Yapıcı yaklaşımın için teşekkür ederiz. Evet, kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik çalışmalarımız aktif olarak devam ediyor ve belirttiğin durumun farkındayız. Güvenlik, içerik kontrolü ve erişilebilirlik arasında sağlıklı bir denge kurmayı ve kullanıcı deneyimini en sunacak şekilde bir çözüm getireceğiz. Bu doğrultuda yapılan geliştirmeler ve gelişmeler oldukça bilgilendirme yapacağız.

• @kadir Evet ben biraz dar bir açıdan düşünmüş oldum açıkçası ama en azından bilgilendirmek ve konuda bir gelişme var mı haberdar olmak istedim. Nazik ve ilgili cevabınız için teşekkürler. Dosya formatı sınırı ile virüs veya kötü amaçlı yazılımlara sınırlama getirebiliyor olsak da bunlar tek başına yetmiyor. PDF dosyaları bile virüs dağıtabiliyor sonuçta. Bunlar karmaşık olaylar fakat her yönden düşünmek gerekli. Özellikle böyle bir forum yönetiyorken bu konuları da düşünüp buna göre aksiyon aldığınız için teşekkürler. İyi günler.

@klaener Feedbacklerin bizim açımızdan çok değerli çok teşekkür ederiz

• @enes.log @kadir Asıl ben teşekkür ederim nazik ve çözüm odaklı yaklaşımınız için iyi günler dilerim. 🖤

• kadirK kadir shared this topic

Önerilen Başlıklar

67

3.4k

Kullanıcı

901

Konu

2.1k