İçeriğe atla

Derslerin boykotu maili

Genel Sohbet
  • Olabildiğince herkes atsın.
    Yayabildiğiniz kadar yayın arkadaşlar.

Sevgili (hocanın adı) hocam,

Ülkemizde yaşanan son olaylar karşısında, öğrenciler olarak adalet ve hakkaniyet arayışımızın bir parçası olarak sesimizi daha çok duyurabilmek için derslere katılamayacağız. Bu karardan ötürü akademik haklarımızın korunması adına sizden anlayış ve destek bekliyoruz.

Bu doğrultuda, yoklama alınmaması, derslerin ertelenmesi veya alternatif çözümler üretilmesi konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz. Aynı zamanda, quizlerimizin, vize sınavlarının da ertelenmesi konusunda göstereceğiniz destek, içinde bulunduğumuz koşullarda bizim için çok büyük önem taşımaktadır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri olarak, yalnızca akademik başarı değil, toplumsal sorumluluk bilinciyle de hareket ediyoruz. İçinde bulunduğumuz durum bir siyasi veya taraf meselesi değil, bizim geleceğimizle ilgilidir. Eğitimin kalitesi, öğrenci hakları, şeffaflık ve adalet hepimizi ilgilendiriyor.

Bu süreçte bizlere destek olacağınıza inanıyor, anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla,

• kadirK kadir , bu başlığı sabitledi
  • kadirK kadir , bu başlığın sabitliğini kaldırdı

Önerilen Başlıklar

• EEE 232

Genel Sohbet
    1
    1 Oy
    1 İleti
    12 Bakış
    M
    EEE 232 hakkında tavsiye var mı. Ders çok zor
  • Genetik ve biyomühendislik okuyan kişiler ulaşabilir mi?

Genel Sohbet
    1
    0 Oy
    1 İleti
    8 Bakış
    merveM
    Dgs ile genetik ve biyomühendislik düşünüyorum okuyanlar fikirlerini deneyimlerini yazabilir mi veya bana ulaşabilir mi
  • Forum 21 Nisan saat 17.00

Genel Sohbet
    1
    0 Oy
    1 İleti
    29 Bakış
    DemreD
    Arkadaşlar 21 nisan günü saat 17.00'da amfide forum alacağız. Bu forumda önemli kararlar alacağımıza inanıyorum ki ne kadar öğrenci o kadar iyi bizim için. Katılım gösterirseniz çok mutlu olurum.
  • Adminlere selam

Genel Sohbet
    2
    4 Oy
    2 İleti
    49 Bakış
    enes.logE
    Aleyküm selam
  • Kütüphanede ders çalışırken dinlenecek şarkılar...

Genel Sohbet
    15
    2 Oy
    15 İleti
    221 Bakış
    DemreD
    Arkadaşlar, kütüphane sessizliğin korunması gereken bir ortam. Şarkı dinlemek istemenizi anlıyorum ama başka insanlar rahatsız olabilir. Saygılar...