Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Yemekhane 2026 kalite düştü
-
Kaliteden ziyade fiyatına değmeyen yemekler. Yemekler çok kötü değil ama kesinlikle o paraya değmiyor 😕
@eliko012 Geçen sene lezzeti daha iyiydi. Bu sene fiyat lezzete kıyasla yüksek; okulacilen bir şeyler yapsa faydalı olur
-
galiba yemeği yapan firmayı değiştirdiler, o yüzden bu kalite düşüşü. ben de şikayetçiyim çünkü şahsen geçen sene çok güzel olan yan salatalar/yan yemekler hem daha küçük tabaklarda hemde daha lezzetsiz
-
Merhabalar,
Konu ile ilgili durum analizi yapmak ve veri toplamak adına bir anket açtık. Aşağıdaki linkten ankete katılabilirsiniz:
https://forms.gle/LoEr1LYgGMAQfBEP6
Buradan toplanacak veri ile durumu daha somut bir şekilde iletebiliriz 🙌🏻
-
Kaliteden ziyade fiyatına değmeyen yemekler. Yemekler çok kötü değil ama kesinlikle o paraya değmiyor 😕
@eliko012 açıkçası bu fiyata yine uygun olduğunu düşünüyorum, en ucuz alternatifi ne ki? Ama kesinlikle önceki kalitede değil. Madem o fiyata o kaliyeti alabiliyorduk, neden şimdi alamıyoruz?
-
Merhabalar,
Yemekhane ile ilgili şikayetler üzerine başlattığımız anket çalışmasını tamamlayarak sonuçları yönetime ilettik. Yemek kalitesini ve özeni arttırmak adına yemekhane şefinin değiştirilmesine karar verilmiştir.
-
Merhabalar,
Yemekhane ile ilgili şikayetler üzerine başlattığımız anket çalışmasını tamamlayarak sonuçları yönetime ilettik. Yemek kalitesini ve özeni arttırmak adına yemekhane şefinin değiştirilmesine karar verilmiştir.
@berkblks 🫡🫡
-
şu an güncel yemekhane fiyatlarını bilen var mı? (öğle,akşam) 2026 zammı oldu mu olacak mı ondan soruyorum
-
@aef ben bugün köfte-patates, çorba ve salata alıp 117 tl ödedim yani galiba değişmemiş
-
şu an güncel yemekhane fiyatlarını bilen var mı? (öğle,akşam) 2026 zammı oldu mu olacak mı ondan soruyorum
-
Hatırla, hatırla... Geçen senenin lezzetini ve özenini hatırla. Çünkü bugün karşımızdaki manzara vahim. O eski kaliteden geriye sadece vasatlık ve vurdumduymazlık kalmış. Bu tabaklar, bize verilen değerin viraneye döndüğünün kanıtıdır.
Geçtiğimiz senelerdeki akademik dönemdeki yemek kalitesini ve gösterilen özeni hepimiz hatırlıyoruz. Maalesef bugün karşılaştığımız tablo, o standartların oldukça gerisinde kalmış durumda. Mevcut kalite düşüşü ve servis edilen yemeklerdeki özensizlik, biz öğrencilere verilen değerin azaldığına dair haklı bir endişe uyandırıyor. Beklentimiz, yemekhanemizin en kısa sürede eski nitelikli günlerine dönmesidir.
@vforvendetta knk hangi evrende yaşıon yemekhane asla lezzetli falan değildi :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş