İçeriğe atla

Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!

%25 İndirim Kodu: FRM25
Yükleniyor...
Dersi İzle
GÖRÜNTÜLEYENLER
+36
Premium Özellik
Bu konuyu kimlerin görüntülediğini görmek için Premium üyelik gerekir.
Premium'a Geç

Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!

A B C D Çıkmış Sorular Formül Kağıtları Konu Anlatımı Sınav İpuçları Örnek Sınav
Dersi İzle
Red Bull Basement
SPONSORLU ETKİNLİK

Fikrini Gerçeğe Dönüştür

Projeni dünyaya göstermek için sahne hazır. Red Bull Basement başvuruları açık.

Başvurunu Yap

🎉 Foruma Yeni Özellik Geldi!

Sizin için PDF toollarını getirdik!

ekle bırak

Akademik Başlıklar
4 2 548
  • Ben ekle bırakta bir dersi değiştirmek istiyorum o dersi değiştirmeye çalışırken ders kayıt haftasında yani önceden alıp kesinleşen derslerin kontenjanından çıkmış olur muyum yani ben başka dersimi değiştirmeye çalışırken önceden aldığım diğer dersler kapılabilir mi yoksa zaten önceden kesinleştirdiğim ve danışmanımda onaylandığı için bu derslere kalıcı olarak kaydoluyor muyum

• Ben ekle bırakta bir dersi değiştirmek istiyorum o dersi değiştirmeye çalışırken ders kayıt haftasında yani önceden alıp kesinleşen derslerin kontenjanından çıkmış olur muyum yani ben başka dersimi değiştirmeye çalışırken önceden aldığım diğer dersler kapılabilir mi yoksa zaten önceden kesinleştirdiğim ve danışmanımda onaylandığı için bu derslere kalıcı olarak kaydoluyor muyum

@imanlı-kedi Eğer mevcut dersini bırakıp başka bir ders seçersen, kesinleştir butonuna bastığın anda bıraktığın dersin kontenjanından düşülür ve yeni seçtiğin dersin kontenjanına kaydın yapılır. Yani kontenjan işlemi tamamen “Kesinleştir” butonuna basmana bağlı

• Peki değiştirmek istediğim sectionu ilk önce iptal mi etmem gerekiyordu yoksa istediğim diğer sectionu seçip kontrol ete bastıktan sonrada iptal edebiliyor muyum

• Peki değiştirmek istediğim sectionu ilk önce iptal mi etmem gerekiyordu yoksa istediğim diğer sectionu seçip kontrol ete bastıktan sonrada iptal edebiliyor muyum

@imanlı-kedi Bir dersin section’ını değiştirmek istiyorsan, öncelikle mevcut kayıtlı olduğun section’ı bırakman gerekir. Ardından aynı dersin istediğin diğer section’ını seçip “Kontrol Et” butonuna basarak kontenjan uygunluğunu kontrol etmelisin. Eğer sistem tarafından onaylanırsa, işlemi “Kesinleştir” adımıyla tamamlayabilirsin.

Önerilen Başlıklar

3

8.6k

Kullanıcı

1.9k

Konu

3.6k