Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Başarı Bursu Kitap Desteği Yetersiz Geliyor
-
Merhaba,
Ben Psikoloji bölümü öğrencilerinden biriyim. Bölümde gösterdiğim akademik başarı sonucu kitap ve yemek bursu almaya hak kazandım. Yemek bursunun fiyatını kısmen yeterli bulsam da kitap bursunun fiyatını göreceli olarak yetersiz buluyorum. 10000 TL olarak belirlenen kitap bursum, bu dönem aldığım 9 dersin 2'si için kitap sunabildi (biri ikinci yabancı dil kitabı olmak üzere). Bu konuda iki çözüm önerim bulunuyor:
- NSLS Kitap Satış ile konuşulup, kitapların piyasa fiyatları tekrardan değerlendirilip, markete uygun bir bütçenin öğrencilere revize edilerek sunulması;
- Kitap desteğinin anlaşmalı şirket olan NSLS Kitap Satış özelinde kullanılması koşulunun kaldırılıp, "kırtasiye masrafları" kalemi olarak yeniden düzenlenmesi.
Bununla ilgili desteğinizi bekliyorum, süreçte de iletişime geçmeniz gerekirse: hayal.ece@std.ieu.edu.tr mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler!
-
Merhaba Bilmediğim için soruyorum da: Sadece okulun sınırlandırdığı kitapları mı alabiliyorsunuz? :)
-
Merhaba Bilmediğim için soruyorum da: Sadece okulun sınırlandırdığı kitapları mı alabiliyorsunuz? :)
@emine-Ünal Merhaba, evet. Sadece syllabusta yazan kitapları alabiliyoruz ve sadece okulun anlaşmalı tedarikçisi alıyor bunları
-
Bu çok kısıtlayıcı bir durum bence. Umarım bununla ilgili öğrenci dostu bir karar alınır
-
Merhabalar,
Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Başarı bursu aldığım için ben de kişisel olarak bu durumun farkındayım maalesef. Öğrenci Konseyi olarak da konuyu gerekli birimler ile görüşerek gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
-
Merhabalar,
İlgili birim ile konuyu görüştük, önümüzdeki akademik yıl itibari ile başarı bursunun kullanım şeklinde değişiklik yapılabilmesi için görüşüleceğini bildirdiler. Bu değişiklik ile bursun okul içerisindeki kırtasiyede kullanılması söz konusu olabilir. @hayal-ece-güler
-
Süper, ilginiz için minnettarım!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş