Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Yapay Zekanın Geleceği
-
Yapay Zeka'nın geleceğimizdeki rolü bariz bir şekilde çok önemli, peki okulumuzda daha fazla "Yapay Zeka" etkinliği görmek ister misiniz? Yakında... Detaylar için @bbtizmir Bağımsız İzmir Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu Instagram sayfasını takip edin!
-
@YılmazMertyıldız Yapay Zeka Topluluğu açalım o zaman buraya senide başına koyalım ne dersin????😁
-
@YılmazMertyıldız Yapay Zeka Topluluğu açalım o zaman buraya senide başına koyalım ne dersin????😁
@kadir Tabii neden olmasın. Her üniversitenin varken bizim okulda olmaması olmaz bence. 😎
-
@kadir Tabii neden olmasın. Her üniversitenin varken bizim okulda olmaması olmaz bence. 😎
@YılmazMertyıldız O zaman hemen ayarlıyorum
-
@YılmazMertyıldız sensiz eksiktik şimdi tamamız hoşgeldin kral :)
-
@YılmazMertyıldız https://forum.ieu.app/groups/yapay-zeka-topluluğu buyur senindir moderator atadım istediğini paylaş insanlara çek arşiv oluştur etkinlik paylaş anket düzenle veya istediğin gibi özelleştir dostum.
-
Girdikten sonra Ana Sayfaya ekstra kategori ekleniyor .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş