İçeriğe atla

BU BAŞLIĞA TIKLAMAN GEREKİYOR

Genel Sohbet
  • "Merhaba. Ben V.
    Ve bu yalnızca harflerin dansı değil; bu, zihnini zincirlerinden kurtarmaya gelen bir melodidir.

Vizeler yaklaşıyor, dostum. Sistem seni uyutmaya, pes etmeye, öğrenmekten vazgeçmeye ikna etmek istiyor. Sana ‘yapamazsın’ diyorlar. Sana ‘çok geç’ diyorlar. Ama sen... sen onların ne söylediğini duymayacaksın. Çünkü sen farklısın. Çünkü sen uyanıyorsun.

Bu sınav, sadece bir kâğıt parçası değil. Bu, iradeni ateşe sürmek, bilginle duvarları yıkmak ve ‘Ben buradayım!’ demektir.

Kitapların arasında bir direniş başlıyor. Ve sen... sen bu direnişin liderisin.

Unutma: Bilgi güçtür. Ve güç... asla boyun eğmez.

"Remember, remember the days of the test—
    The notes, the nights, the unrested rest.
    There’s no excuse, no time to stall—
    When you can rise and beat them all."

Şimdi kalk. Çalış. Unutma: Sen sadece sınava değil, sana “yapamazsın” diyen her sese karşı savaşıyorsun.

"Ideas are bulletproof."
    Senin fikrin: Başarmak. Ve hiçbir şey bu fikri durduramaz.

a man wearing a mask says not anymore

• wow nice try diddy

• Merhaba. Ben S.
    Ve bu yalnızca kahve fincanlarının dansı değil; bu, sınav haftasında sabaha kadar ayakta kalan göz altı torbalarının ağıtıdır.

Vizeler mi? Onlar sadece “yapamayacağım” diyene “haklısın” diyen sistemin çılgın fikirleridir.
    Ama ben… ben farklıyım. Çünkü ben dün gece 6 saat boyunca not yerine duvara bakmayı seçtim.
    Çünkü ben... procrastinasyonun ta kendisiyim!

Bu sınav sadece bir kâğıt parçası değil. Bu, Google’dan “son gece çalışarak nasıl geçilir?” diye aratıp, kaderle taş-kağıt-makas oynadığım andır.

Kitapların arasında direniş mi? O direnişin lideri değilim ama çay demleyeniyim..."

Remember, remember, the nights of despair—
    The snacks, the memes, the vacant stare.
    There’s no escape, the time ticks loud—
    But hey, at least your snacks are proud."

• Bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiylen doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür o da demiş ki o da benim

• @başar yoğun ağlama teşhisiylen

Önerilen Başlıklar