IEU Öğrenci İşleri Şikayet
-
Rektör tarafından şikayetlerin burada da dikkate alınacağını duyduğum için yazıyorum.
Öğrenci işlerine çarşamba günü gittiğimde bir tane kadın vardı onunla konuşma durumunda kaldım. Bu dönem mezun olduğumu ve bahar döneminde bir tane onaylanmış dersim olduğunu bu durumun sebebini sordum telefondan birisiyle konuştu fikir alacağını sandım fakat işi gırgır şamataymış telefonu kapattığında öylesine bi öğrenci numarımı istedi ilgilenirmiş gibi yaptı. Bir konu daha konuşmak için daha sonra tekrardan gittim arkadaşıyla kahve içip sohbetindeydi "kraliçe"bana bilmiyorum tanıtım birimine git dedi. Asla uğraşmak ve siz neden bilmiyorsunuz demedim çünkü kraliçenin kahvesini daha çok önemsedim. Küçümsemek istemiyorum ama onlar küçümsenmek istiyor öğrenci işlerinin görevi orada oturmak ve öğrencilerin şikayetini dinleyip sağlıklı iletişim kurmak. Tavsiyem boş vakitlerinde beyin küçültüp önlerindeki bilgisayardan trendyolmillaya bakmak yerine sağlıklı iletişim nasıl kurulur öğrenci işleri ne demek onu araştırsınlar. -
öğrenci işlerinin şu zamana kadar bir problemi çözdüğünü görmedim
-
önünden geçilmez
-
konuş kral
-
-
Sizinle bir işim vardı. Sadece bir cevap arıyordum.
Ama siz, telefonu kapatıp numaramı isteyerek ilgilenir gibi yaptınız.
İkinci gelişimde kahve içiyordunuz.
Ve tek söylediğiniz şey: “Bilmiyorum.”Anladım.
Sorun sistem değil, umursamazlık.
Göreviniz öğrenciye yardımcı olmakken,
Siz sadece masada oturmayı seçtiniz.Size kızmıyorum.
Ama unutmayın: Biz bu okulun misafirleri değiliz.
Sahipleriyiz.
Ve sizin orada oturmanızı sağlayan şey bizim emeğimiz.Bugün sustum.
Ama bu sessizlik, çaresizlikten değil;
Yazılan her satır, unutulmuş her öğrenci için bir kayıttır artık.
Unutmayın, biz sadece mezun olmuyoruz…
Yaşadıklarımızı anlatmayı da öğreniyoruz.
– Vendetta. -
@kadir kim bakıyo
-