İçeriğe atla

1 aylık Kiralık Ev

Taşındı Ev Arkadaşı Bulma
1 1 27
  • Ağustos ayında İzmir'de yaz stajım var. 1 aylık kalacak yer arıyorum. Ağustos ayında evini kiraya vermek isteyenler ulaşabilir mi? Tercihen Balçova, uçkuyular ,göztepe ,üçyol taraflarında arıyorum ama diğer yerler de olabilir.

• kadirK kadir bu başlığı Al-Sat, Yolculuk, Ev Paylaşımı bölümünden taşıdı

Önerilen Başlıklar

• Kız ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    0 Oy
    1 İleti
    27 Bakış
    G
    IBG'de yüksek lisans yapacağım. Eylül ayının 5i gibi başlıyor olacağım. Evi olup ev arkadaşı arayan veya benim gibi eve çıkmak isteyen varsa beraber çıkmak isterim. 8-9 senedir yurtta kalan birisi olarak biriyle beraber kalmaya çok alışığım ve uyumlu bir insanım. Sadece eve kedi de almak istiyorum. Kedi alerjisi olmayan ve kedileri seven birisi olursa çok mutlu olurum. Metroya yakın olan her yer bana uygun olabilir. Doğalgazlı ve klimalı bir ev olması tercihim.
  • Ev Arıyorum

Taşındı Ev Arkadaşı Bulma
    1
    0 Oy
    1 İleti
    43 Bakış
    nazarcelkN
    Genel olarak metro hattı hakınlarında, min 2+1 tercihen eşyalı ev arıyorum. Devreden ya da evini kiralayan varsa yazarsa çok sevinirimm. (forumda çok aktif değilim görmezsem nickim instagramımla aynı)
  • Ev arkadaşı arıyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    3
    0 Oy
    3 İleti
    87 Bakış
    M
    @Nehir-Metin Metin instagram adresinizi özelden yazabilir misiniz
  • Okula 15dk yürüme mesafesinde 1+1 evimi devrediyorum

Ev Arkadaşı Bulma
    3
    3 Oy
    3 İleti
    189 Bakış
    Random kullanıcıR
    Ulaşır mısınız
  • Ev Arkadaşı

Ev Arkadaşı Bulma
    1
    2 Oy
    1 İleti
    87 Bakış
    A
    Balçova Eğitim Mahallesi'ndeki (duru parka 5 dk) 2+1 evime erkek ev arkadaşı arıyorum kira toplam 19 bin Temmuz'da zamlanacaktır ev eşyalıdır.