Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Üşengeç İnsanlar İçin Yemek Tavsiyeleri
-
Vize haftasında yemek yapacak halim olmuyor, önerileriniz neler?
-
-
Güney on Instagram: "Her biri yaklaşık 50g Protein! Beğenmeyi 👍, kaydetmeyi 💾 ve bu tarz tarifler için @guneycooks takip etmeyi unutma! 💪 Aşağıdaki malzemelerle 8 porsiyon yaptım. 1 porsiyon için besin değerleri: ▪️465 Kcal | 49.3g Protein | 50.9g Karbonhidrat | 6.8g Yağ 💰 Porsiyon maliyeti: 55 TL Malzemeler: -1200g tavuk goğüs eti 🍗 -1 paket (500g) makarna 🍝 -680g (1 şişe) domates rendesi/sosu 🍅 -3-4 diş sarımsak 🧄 -80g ilikli kemik suyu (isteğe bağlı) -140g light kaşar 🧀 -Tuz, karabiber, kuru/taze fesleğen (zorunlu değil) 🧂 -1 yemek kaşığı tereyağı ▶️ Makarna ve kaşar hariç tüm malzemeleri derin bir tencerede orta/kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ben 2 bardak su da ekledimZ Rahatça didiklenebiliyor olmalı. Pişmedigini düşünürseniz biraz daha pişirin. Makarnayı %50 haşlayın yani 10dk gerekliyse 5-6dk yeterli. Tavuğu didikledikten sonra pişmiş makarna suyundan 1-2 bardak daha ekleyin. Sonra makarna ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırın ve makarnanın istediginiz kıvama geldiğinden emin olun. 🧊 Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 3-4 gün, buzlukta ise 3 ay kadar saklanabilir. ⚠️ Saklama kaplarını profilimdeki meal prep linkinde bulabilirsiniz. Kap içerisinde ısıtırsanız üzerdeki kapağı çıkarmayı sakın unutmayın! #sağlıklıbeslenme #fitness #guneycooks #highprotein #diyet #bodybuilding #healthyrecipes #mealprep"
9,533 likes, 93 comments - guneycooks on February 4, 2025: "Her biri yaklaşık 50g Protein! Beğenmeyi 👍, kaydetmeyi 💾 ve bu tarz tarifler için @guneycooks takip etmeyi unutma! 💪 Aşağıdaki malzemelerle 8 porsiyon yaptım. 1 porsiyon için besin değerleri: ▪️465 Kcal | 49.3g Protein | 50.9g Karbonhidrat | 6.8g Yağ 💰 Porsiyon maliyeti: 55 TL Malzemeler: -1200g tavuk goğüs eti 🍗 -1 paket (500g) makarna 🍝 -680g (1 şişe) domates rendesi/sosu 🍅 -3-4 diş sarımsak 🧄 -80g ilikli kemik suyu (isteğe bağlı) -140g light kaşar 🧀 -Tuz, karabiber, kuru/taze fesleğen (zorunlu değil) 🧂 -1 yemek kaşığı tereyağı ▶️ Makarna ve kaşar hariç tüm malzemeleri derin bir tencerede orta/kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ben 2 bardak su da ekledimZ Rahatça didiklenebiliyor olmalı. Pişmedigini düşünürseniz biraz daha pişirin. Makarnayı %50 haşlayın yani 10dk gerekliyse 5-6dk yeterli. Tavuğu didikledikten sonra pişmiş makarna suyundan 1-2 bardak daha ekleyin. Sonra makarna ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırın ve makarnanın istediginiz kıvama geldiğinden emin olun. 🧊 Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 3-4 gün, buzlukta ise 3 ay kadar saklanabilir. ⚠️ Saklama kaplarını profilimdeki meal prep linkinde bulabilirsiniz. Kap içerisinde ısıtırsanız üzerdeki kapağı çıkarmayı sakın unutmayın! #sağlıklıbeslenme #fitness #guneycooks #highprotein #diyet #bodybuilding #healthyrecipes #mealprep".
Instagram (www.instagram.com)
-
@merve dönem dönem böyle hayatta kalıyorum ama dolabımda yer olmadığından dolayı saklamam zor oluyor
-
@zürafa https://fityemek.com/fit-tarifler/fit-yemekler/pratik-tavuk-pilav-tarifi/ 15 dakika da tavuk pilav
-
@merve dönem dönem böyle hayatta kalıyorum ama dolabımda yer olmadığından dolayı saklamam zor oluyor
@zürafa evet haklısın tenceren varsa ayırabilirsin tavuk ile pilavı
-
Sezaki usulü fırında kremalı mantarlı tavuk
İçindekiler:
- Piliç ızgara tava (1 paket)
- Yemek kreması
- Mantar çorbası tozu (Knorr marka önerilir)
- (Opsiyonel olarak kaşar veya benzer eriyen peynir)
Piliç ızgara tavayı mantar çorbası tozuna bulayıp borcama koyun.
Üstüne krema bocalayın. (1 paket kadar yetmezse daha fazla koyulabilir.)
Fırında 180 derece 40-50dk pişirin.
Ek olarak fırından çıkarmadan önce üstüne peynir rendeleyip fırında biraz daha bekletebilirsiniz.
Afiyet olsun. -
kaşarlı tost ve yancı bir şey ;))))
-
bir fırından poğaça simit falan al
-
Böyle kocaman bir adet lahana al hem çiğ yiyip atıştırma yapabilirsin hemde soğan havuç ve bir proteinle 10dk falan tavada kavursan yemek oluyor (istersen soya sosu da ekle)
-
Yaşadığın yerin yakınında ev yemekçisi bul bence
-
Yaşadığın yerin yakınında ev yemekçisi bul bence
@spordelisi abi çok yağlı oluyor ayrıca yemek başı 200 lira falan çok bana ya, ama ara sıra yapıyorum ne yalan söyleyeyim
-
@başar daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bazen gerektiği oluyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş