Üşengeç İnsanlar İçin Yemek Tavsiyeleri
-
-
Güney on Instagram: "Her biri yaklaşık 50g Protein! Beğenmeyi 👍, kaydetmeyi 💾 ve bu tarz tarifler için @guneycooks takip etmeyi unutma! 💪 Aşağıdaki malzemelerle 8 porsiyon yaptım. 1 porsiyon için besin değerleri: ▪️465 Kcal | 49.3g Protein | 50.9g Karbonhidrat | 6.8g Yağ 💰 Porsiyon maliyeti: 55 TL Malzemeler: -1200g tavuk goğüs eti 🍗 -1 paket (500g) makarna 🍝 -680g (1 şişe) domates rendesi/sosu 🍅 -3-4 diş sarımsak 🧄 -80g ilikli kemik suyu (isteğe bağlı) -140g light kaşar 🧀 -Tuz, karabiber, kuru/taze fesleğen (zorunlu değil) 🧂 -1 yemek kaşığı tereyağı ▶️ Makarna ve kaşar hariç tüm malzemeleri derin bir tencerede orta/kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ben 2 bardak su da ekledimZ Rahatça didiklenebiliyor olmalı. Pişmedigini düşünürseniz biraz daha pişirin. Makarnayı %50 haşlayın yani 10dk gerekliyse 5-6dk yeterli. Tavuğu didikledikten sonra pişmiş makarna suyundan 1-2 bardak daha ekleyin. Sonra makarna ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırın ve makarnanın istediginiz kıvama geldiğinden emin olun. 🧊 Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 3-4 gün, buzlukta ise 3 ay kadar saklanabilir. ⚠️ Saklama kaplarını profilimdeki meal prep linkinde bulabilirsiniz. Kap içerisinde ısıtırsanız üzerdeki kapağı çıkarmayı sakın unutmayın! #sağlıklıbeslenme #fitness #guneycooks #highprotein #diyet #bodybuilding #healthyrecipes #mealprep"
9,620 likes, 94 comments - guneycooks on February 4, 2025: "Her biri yaklaşık 50g Protein! Beğenmeyi 👍, kaydetmeyi 💾 ve bu tarz tarifler için @guneycooks takip etmeyi unutma! 💪 Aşağıdaki malzemelerle 8 porsiyon yaptım. 1 porsiyon için besin değerleri: ▪️465 Kcal | 49.3g Protein | 50.9g Karbonhidrat | 6.8g Yağ 💰 Porsiyon maliyeti: 55 TL Malzemeler: -1200g tavuk goğüs eti 🍗 -1 paket (500g) makarna 🍝 -680g (1 şişe) domates rendesi/sosu 🍅 -3-4 diş sarımsak 🧄 -80g ilikli kemik suyu (isteğe bağlı) -140g light kaşar 🧀 -Tuz, karabiber, kuru/taze fesleğen (zorunlu değil) 🧂 -1 yemek kaşığı tereyağı ▶️ Makarna ve kaşar hariç tüm malzemeleri derin bir tencerede orta/kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ben 2 bardak su da ekledimZ Rahatça didiklenebiliyor olmalı. Pişmedigini düşünürseniz biraz daha pişirin. Makarnayı %50 haşlayın yani 10dk gerekliyse 5-6dk yeterli. Tavuğu didikledikten sonra pişmiş makarna suyundan 1-2 bardak daha ekleyin. Sonra makarna ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırın ve makarnanın istediginiz kıvama geldiğinden emin olun. 🧊 Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 3-4 gün, buzlukta ise 3 ay kadar saklanabilir. ⚠️ Saklama kaplarını profilimdeki meal prep linkinde bulabilirsiniz. Kap içerisinde ısıtırsanız üzerdeki kapağı çıkarmayı sakın unutmayın! #sağlıklıbeslenme #fitness #guneycooks #highprotein #diyet #bodybuilding #healthyrecipes #mealprep".
Instagram (www.instagram.com)
-
@merve dönem dönem böyle hayatta kalıyorum ama dolabımda yer olmadığından dolayı saklamam zor oluyor
-
@zürafa https://fityemek.com/fit-tarifler/fit-yemekler/pratik-tavuk-pilav-tarifi/ 15 dakika da tavuk pilav
-
@merve dönem dönem böyle hayatta kalıyorum ama dolabımda yer olmadığından dolayı saklamam zor oluyor
@zürafa evet haklısın tenceren varsa ayırabilirsin tavuk ile pilavı
-
Sezaki usulü fırında kremalı mantarlı tavuk
İçindekiler:
- Piliç ızgara tava (1 paket)
- Yemek kreması
- Mantar çorbası tozu (Knorr marka önerilir)
- (Opsiyonel olarak kaşar veya benzer eriyen peynir)
Piliç ızgara tavayı mantar çorbası tozuna bulayıp borcama koyun.
Üstüne krema bocalayın. (1 paket kadar yetmezse daha fazla koyulabilir.)
Fırında 180 derece 40-50dk pişirin.
Ek olarak fırından çıkarmadan önce üstüne peynir rendeleyip fırında biraz daha bekletebilirsiniz.
Afiyet olsun. -
kaşarlı tost ve yancı bir şey ;))))
-
bir fırından poğaça simit falan al
-
Böyle kocaman bir adet lahana al hem çiğ yiyip atıştırma yapabilirsin hemde soğan havuç ve bir proteinle 10dk falan tavada kavursan yemek oluyor (istersen soya sosu da ekle)
-
Yaşadığın yerin yakınında ev yemekçisi bul bence
-
Yaşadığın yerin yakınında ev yemekçisi bul bence
@spordelisi abi çok yağlı oluyor ayrıca yemek başı 200 lira falan çok bana ya, ama ara sıra yapıyorum ne yalan söyleyeyim
-
@başar daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bazen gerektiği oluyor