Final Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Vizesine Unicourse'tan Çalış, Yüksek Notu Garantile!
Yaz Okulu
-
Merhaba, ismim Arda. Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim. Bu sene mezun senemdeyim fakat hidrolik dersinden kaldığım için mezun olamıyorum. Yaz okulu ve bizim okulun kabul ettiği kurum dışı ders listesini araştırırken okulunuzda açılan CIVE305 Hydromechanical (Hidromekanik) dersinin kabul edildiğini gördüm. İnternette araştırıken foruma rastladım. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden hiç tanıdığım olmadığı için bu şekilde iletişime geçmek istedim. Yaz okulu açılacak dersler ne zaman belli oluyor ? Talep dilekçesi vs topluyorlar mı ? Bir de geçen sene açılmış sanırım ders, haftanın hangi günleriydi öğrenebilme şansım var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba, ismim Arda. Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim. Bu sene mezun senemdeyim fakat hidrolik dersinden kaldığım için mezun olamıyorum. Yaz okulu ve bizim okulun kabul ettiği kurum dışı ders listesini araştırırken okulunuzda açılan CIVE305 Hydromechanical (Hidromekanik) dersinin kabul edildiğini gördüm. İnternette araştırıken foruma rastladım. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden hiç tanıdığım olmadığı için bu şekilde iletişime geçmek istedim. Yaz okulu açılacak dersler ne zaman belli oluyor ? Talep dilekçesi vs topluyorlar mı ? Bir de geçen sene açılmış sanırım ders, haftanın hangi günleriydi öğrenebilme şansım var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
@ardademirell forumda bulunan timetable üzerinden ilgili senenin ve dönemin ders programlarına erişebilirsin. açılacak dersler öğrencilerin talebine göre belli oluyor. bazı dersler mesela normalde yaz okulunda hiç açılmazken mezuniyet koşulunu sadece bir ders ile karşılayabilecek öğrenciler için istisna olarak spesifik dersleri açabiliyorlar pek belli değil aslında hangi derslerin açılacağı DİYE BİLİYORUM. diğer soruların için bence öğrenci işlerine ulaşman en iyisi olabilir.
-
@ardademirell forumda bulunan timetable üzerinden ilgili senenin ve dönemin ders programlarına erişebilirsin. açılacak dersler öğrencilerin talebine göre belli oluyor. bazı dersler mesela normalde yaz okulunda hiç açılmazken mezuniyet koşulunu sadece bir ders ile karşılayabilecek öğrenciler için istisna olarak spesifik dersleri açabiliyorlar pek belli değil aslında hangi derslerin açılacağı DİYE BİLİYORUM. diğer soruların için bence öğrenci işlerine ulaşman en iyisi olabilir.
@ardademirell https://forum.ieu.app/timetable yukarıdan 2024 2025 yazı seçip alacağın ders açılmış mı diye kontrol edebilirsin geçen sene yazın. Ben baktım CIVE305 acılmış. Ne zaman açılacağı maalesef çok geç belli oluyor veya açılacak mı. Maalesef haftanın hangi günleri belli olduğuna şu an ulaşılamıyor
-
-
Kayıt ve Öğretimle ilgili sorularınız için
Öğrenci İşleri Müdürlüğü
+90 (232) 4888178
+90 (232) 4888247
+90 (232) 4888179
+90 (232) 4888170
+90 (232) 4888177
+90 (232) 4888160
+90 (232) 4888313
+90 (232) 4888158
+90 (232) 4888368
+90 (232) 4888336
+90 (232) 4888157
+90 (232) 4888365
+90 (232) 4888149
+90 (232) 4888150
e-posta: student@ieu.edu.tr
İstersen Öğrenci işlerini ara ya da mail at, haftasonuna giriyoruz diye pazartesiye kaldı tabi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş