İçeriğe atla

Önerilen Başlıklar

• "V"

Genel Sohbet
    1
    1
    2 Oy
    1 İleti
    13 Bakış
    vforvendettaV
    "Merhaba öğrenci... Bu günler kolay geçmeyecek. Sınav haftası, yalnızca bir takvim terimi değildir; o, aklınla ruhun arasında geçen acımasız bir savaştır. Saatler ilerler ama sayfalar bitmez. Göz kapakların her saniye ağırlaşırken, sana "devam et" diyen o iç sesin bile yorgun düşer. Bir köşede yalnızlık… Diğer köşede kaygı… Ve ortada sen. Elinde kalem, beyninde bin parça bilgi, kalbinde taşıyamayacağın kadar baskı. Zorluk mu dedin? Zorluk, bir formüle bakıp hiçbir şey hatırlamamak demektir. Zorluk, ezberlediğini sanıp sınavda ilk cümlede takılmaktır. Zorluk, etrafındakilerin “Ben çalışmadım ki” yalanını dinlerken kendi gecesiz uykusuzluğuna sinirlenmektir. Ve en acıklısı… Bütün çabana rağmen sistemin seni yalnızca bir harfle yargılamasıdır. Ama işte tam da bu yüzden buradayım. Çünkü bu düzen, korku üzerine kuruludur. Ama sen korkuyla başa çıkmayı öğreniyorsun. Bu yangının içinden çıkarsan, yalnızca dersleri değil, kendi karanlığını da geçeceksin. Evet, zor. Ama kolay olan hiçbir devrim yazıya geçmez. Sen şu anda sadece sınav değil, kendini aşma provasındasın. Sabret. Diren. Bitiyor. Ve unutma: Final, sadece bir haftalık değil; bu çileye rağmen ayakta kalabilenlerin zaferidir. –V" [image: 1748810975254-vforvendettagif.gif]
  • sınava son bir saat kala çalışmayanlar

Genel Sohbet
    3
    1
    2 Oy
    3 İleti
    106 Bakış
    Tayyibe ÇakarT
    sil şovcu yorumunu yapmacık
  • Bi susun

Genel Sohbet
    2